"DANAS JA PLAĆAM RUČAK, A POSLE NAŠE POBEDE EKSELENCIJA PLAĆA VEČERU": Vučić se sastao sa britanskim ambasadorom uoči utakmice

Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom.

- Dobar razgovor sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Edvardom Fergusonom o svim važnim pitanjima za Srbiju i UK. Danas ja plaćam ručak, a Njegova ekselencija, pošto ćemo danas da ih pobedimo u Gelzenkirhenu, plaća sledeću večeru. Srećno Orlovi - piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije.

Podsećamo, fudbalska reprezentacija Srbije utakmicom protiv Engleske danas počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Meč prvog kola Grupe C između Srbije i Engleske igra se od 21.00 u Gelzenkirhenu.

To će biti prva utakmica nacionalnog tima na evropskim prvenstvima posle 24 godine, odnosno posle Evropskog prvenstva u Holandiji 2000. godine.

- Startujemo protiv jednog od favorita, ali radili smo mnogo da se pripremimo najbolje što možemo. Mislim da je ekipa spremna za izazov... Uveren sam da smo u fizičkom i taktičkom smislu spremni da se suočimo sa izazovom kakav je Engleska - rekao je juče selektor Srbije Dragan Stojković.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"DOK SE OPOZICIJA CEPALA, VUČIĆ UKRUPNJAVAO BLOK OKO SNS" Zoran Panović kod Basare: Ovo nije njegov maksimalni potencijal  Kurir televizija