REAKCIJE HRVATSKIH MEDIJA NA PORAZ ORLOVA: "Odlična Srbija zamalo iznenadila bledu Englesku"

Nemanja Nikolić

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u Gelzenkirhenu od Engleske 0:1, u utakmici prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Jedini gol postigao je Džud Belingem u 13. minutu. Ovaj meč propratile su i naše zapadne komšije koje nisu štedele reči hvale na račun srpskih "Orlova" koji su u prvom meču na EP "pokazali zube".

"Odlična Srbija zamalo iznenadila bledu Englesku", glasi nalsov "Index",a u tekstu se navodi:

"Englezi su se u prvom poluvremenu nametnuli kao dominantna snaga i jedan od favorita za šampiona, dok su se Srbi ponajviše branili i izgledali defenzivno. No, u drugom delu Englezi su energetski pali i postavili dosta upitnika oko nastavka EURA, a Srbi su hrabrijom igrom izgledali kao bolji suparnik u drugom poluvremenu, no nisu uspeli da daju gol."

Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

"Belingmen presudio Orlovima i primio 'batine' i zvižduka", kaže "24sata.hr".

Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

"Jutarnji.hr" dao je izveštaj pod naslovom "Belingem srušio Orlove u Gelzenkirhenu, Srbija pretila u završnici, ali ipak ostala bez bodova", a u tekstu se između ostalog dodaje:

"Engleska je i uz slabu igru slavila protiv Srbije. Za prva tri boda na Evropskom prvenstvu dovoljan im je bio sjajni Belingem koji je odskakao od drugih na terenu. Izuzev uvodnih petnaestak minuta kada su protivnika držali na konopcima i zabili pogodak koji im je na koncu bio dovoljan za pobedu Englezi ničim nisu potvrdili zašto su u uskom krugu favorita za osvajanje Europskog prvenstva".

(Kurir sport)

This browser does not support the video element.

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru  Kurir