NAJČUDNIJE IZDANJE ANĐELINE DŽOLI: Obukla plišanu haljinu staru 11 godina, a ODELO njene ćerke je PRIČA ZA SEBE (FOTO)

Angela Weiss / AFP / Profimedia

Toni nagrade za najbolja pozorišna ostvarenja na Brodveju dodeljene su sinoć u Njujorku. Dobitnike biraju Brodvejska liga i Američko pozorišno krilo na godišnjoj ceremoniji na Menhetnu.

Dodela se najčešće organizuje u junu, a među poznatim licama na crvenom tepihu bile su Anđelina Džoli i njena ćerka Vivijen Džoli Pit. Glumica i njena nasledncia sarađivale su na mjuziklu "The Outsiders", zasnovanom na istoimenom romanu iz 1967. godine, koji je ranije ove godine prikazan na Brodveju. Mjuzikl je osvojio 12 nominacija.

Angela Weiss / AFP / Profimedia 
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Anđelina Džoli nosila je prelepu, najraskošniju haljinu od pliša i ogrtač od istog materijala. Kroj je maksimalno razigran i maštovit. Haljina je nalik na neka njena modna izdanja iz prošlosti, a glumica je i ranije nosila plišane toalete poput one sa dodele Oskara 2012. u Los Anđelesu, kada je napravila čuvenu pozu sa isturenom nogom na crvenom tepihu.

NIVIERE / Sipa Press / Profimedia 
foto: NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Model je kreirala modna kuća Versaće, ali je zanimljivo da je haljina nastala 2013. kao i da je Anđelina Džoli učestvovala u tome što je kreativna direktorka ovog brenda, Donatela Versaće, sinoć napisala na Instagramu poručivši: "Umetnici podržavaju umetnike".

Džoli se i nakon toga bavila modnim dizajniranjem, a u Njujorku drži radnju vintidž odeće gde kupci mogu da se oprobaju u kreiranju.

Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njena ćerka Vivijen bila je u retro odelu sličnog kolorita noseći leptir-mašnu i patike. Neobična (dis)harmonija u stilu između majke i ćerke viđena je i ranije kada su se pojavljivale u javnosti.

Vivijen je veoma bliska sa majkom, a u međuvremenu se odrekla prezimena svog oca, Breda Pita i nije jedina među sestrama i braćom.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM  Kurir TV