ATRAKCIJA! JUGIĆEM 55 PREŠLI 1.900 KM DA BODRE ORLOVE Ko su momci o kojima bruje mreže! Otkud ideja i šta im je sve otkazalo VIDEO

Youtube Printscreen/RTV Vrnjačka Banja

Kad je video čime su pošli na tako dalek put, neznanac na drumu ih častio punim rezervoarom i pivom! A evo šta bi bilo da smo pobedili Engleze

Najveća atrakcija Evropskog prvenstva u Nemačkoj su upravo Vrnjčani i komšijeTrsteničani koji su došli na ideju da krenu automobilom marke yugo 55 iz 2000. godine.

Reč je o Marku, Mladenu i Nemanji koji su za Nemačku pošli u ranim jutarnjima satima u subotu. Čuveni „jugić“ ih je poslužio da pređu čak 1.900 kilometara od Srbije do Gelzenkirhena, gde su se zaputili.

Youtube Printscreen/RTV Vrnjačka Banja 
foto: Youtube Printscreen/RTV Vrnjačka Banja

Otkazala svetla i peta brzina

Do krajnje destinacije nije išlo sve glatko, pošto su im odmah na početku puta otkazala svetla, a kasnije i peta brzina. Tako se jugo 55 pretvorio u jugo 45, dok jepeta brzina vezana kanapom.

Parola, snađi se. I zaista se jesu snašli i tako kreirali najluđu priču ovog šampionata… Vrnjčani su ponosni na ovaj trojac.

Na ideju smo došli, normalno, u kafani!

- Na ideju smo došli, normalno, u kafani a u pitanju je opklada. Želeli smo da bodrimo naše Orlove i u jednom trenutku smo se setili da imamo ovog juga iz 2000. godine na kojem ništa nije menjano, sve je originalno - kaže jedan iz slavnog trojca. Dodaju i da smo pobedili Engleze, da li bi ga Tadiću da provoza jedan krug.

Kad se vrate sa EP, planiraju da jugića prodaju u dobrotvorne svrhe na aukciji a sav prihod žele da daruju Institutu za neonatologiju u Beogradu.

Neznanac na drumu ih častio punim rezervoarom i pivom

Mladen, Nemanja i Marko su privukli pažnju tokom puta, pa ih je jedan čovek zaustavio, častio punim rezervoarom i pivom, kada je vide čime su se zaputili u Nemačku. I stigli su da budu uz “orlove”, a usput su oduševili sve.

ATRAKCIJA! JUGIĆEM 55 PREŠLI 1.900 KM DA BODRE ORLOVE Ko su momci o kojima bruje mreže! Otkud ideja i šta im je sve otkazalo VIDEO  Youtube

Kurir.rs/RTV Vrnjačka Banja