ŽENI STIGAO PAKET, A UZ PORUDŽBINU BIO JE ZAKAČEN SMRTONOSNI DODATAK Nisu mogli da veruju šta se mrda ispod kartona (VIDEO)

Printskrin

Jedna žena koja je kupovala sa Amazona dobila je više nego što je očekivala kada je novi Xbox kontroler koji je poručila došao sa otrovnom zmijom skrivenom u pakovanju.

Neobičan incident dogodio se u nedelju u Bengaluruu, u državi Karnataka, na jugu Indije.

Objavljujući video snimak zmije, koja je identifikovana kao veoma otrovna kobra, žena koja je bila kupac, softverski inženjer po imenu Tanvi, napisala je:

- Naručila sam XBox kontroler od Amazona i dobila besplatnu zmiju sa njim!

Potom je kritikovala Amazon zbog njihovog 'propusta u bezbednosti' i za nju i za dostavljača, koji je direktno predao paket njoj i njenom partneru.

- Paket nam je direktno predao partner za isporuku, nije ostavljen napolju. Živimo na putu Sarjapur i snimili smo ceo incident kamerom, plus imamo očevidce. Zmija je identifikovana kao kobra, veoma otrovna vrsta zmija koja je autohtona u Karnataki - napisala je.

Na sreću po par, zmija se zalepila za traku za pakovanje i nije mogla da napusti kutiju niti da nanese štetu.

Međutim, oni tvrde da su bili primorani da stave kutiju u crvenu kantu i „sami rešavamo situaciju usred noći“, dok ih je Amazonov tim za korisničku podršku stavio na čekanje na „više od dva sata“.

- Dobili smo potpuni povraćaj novca, ali šta dobijamo ako rizikujemo svoje živote ovde sa veoma otrovnom zmijom? Ovo je očigledno kršenje bezbednosti izazvano isključivo nemarom Amazona i njihovom lošom higijenom i nadzorom u transportu/skladištu. Gde je odgovornost za tako ozbiljan propust u bezbednosti? - napisala je ogorčena žena.

Kurir.rs/Dejli mejl

Bonus video:

This browser does not support the video element.

GOSPOĐA PROŠLA KROZ PAKAO U DVORIŠTU: Jastreb ispustio zmiju na ženu, a onda su je obe životinje napale RUKA JOJ POKIDANA (VIDEO)  kurir televizija