(FOTO) NOVA MIS SRBIJE POZIRALA SA OCEM KOJI JE OSUĐIVAN ZBOG RANJAVANJA MOĆNIKA Evo kako izgleda Željko Rutović: Ponosan na ćerku

Printscreen Instagram

Aleksandra Rutović osvojila je sinoć titulu najlepše Srpkinje na izboru za Miss Srbije.

Aleksandra je istakla da joj je otac, Željko Rutović, u takmičenju bio velika podrška, a na njenom Instagram profilu mogu se pronaći njihove zajedničke fotografije na kojima poziraju zagrljeni.

- Moj tajko - napisala je Aleksandra u opisu fotografije koju je nedavno objavila.

Inače, Rutović ima i dosije jer je 22. marta 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz novembra 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 meseci zatvora.

Međutim, ovo nije prva presuda.

U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i flašama koje su bile na stolu po glavi.

Nova mis Srbije, Aleksandra Rutović, dala je intervju po osvajanju titule, te istakla da želi da devojčice idu njenih stopama.

- Ja ne želim da mi devojčice zavide, želim da im budem uzor. Nadam se da ću biti pravi uzor njima, da im pokažem kako treba i nadam se da će te devojke, devojčice, jednog dana da ostvare svoj san, kao što sam ja svoj. Lentu nije teško nositi... (smeh) - rekla je Aleksandra.

Kurir/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ivana Nikolić progovorila o skandalu Sandre Afrike  Kurir