Foto: Kurir

tuga na novom groblju

BEBI DOL SE POSLEDNJI PUT OPROSTILA OD MAJKE: Završen ispraćaj za kremaciju, uz pevačicu u teškom trenutku bili NJENI NAJMILIJI

Stars

Legendarna pevačica Bebi Dol, oprostila se danas poslednji put od svoje majke Magdalene Megi Šarić, na ispraćaju za kremaciju, koji je održan na Novom Groblju u Beogradu.

foto: Kurir

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži prijatelji i porodica umetnice, čije je pravo ime Dragana Todorović. Među prvima je stigao njen dugogodišnji prijatelj i velika podrška Zoran Ćumura.

Uz nju sve vreme najmiliji

foto: Kurir

Sa belim ružama u rukama, stigao je i pre slavne pevačice, a čim je ona došla među prvima joj je izjavio saučešće. Pevačica je sve vreme u tišini stajala pored sanduka u kapeli, a podrška su joj bili najbliži.

Bila uz majku do kraja

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

Podsećamo, njena majka preminula je u subotu, potvrdio je blizak prijatelj porodice redakciji Kurira.

- Bebi je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslovne i privatne obaveze - rekao je za Kurir pevačicin najbolji drug.

(Kurir.rs/I.M./M.J.)