BEOGRADSKI SINDIKAT PROSLAVIO 25. ROĐENDAN NA UŠĆU: Spektakularnim nastupom zapalili scenu druge večeri Beer Fest-a

Damir Dervišagić

Nakon spektakularnog otvaranja prvog dana, Beogradski Beer Fest je nastavio da obara rekorde i postavlja nove standarde za muzičke festivale u regionu.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Najzapaženiji večeras bili su momci iz Beogradskog sindikata, koji su izdominirali snažnim nastupom i eksplozivnom energijom, uz jaku podršku brojnih fanova koji su neumorno uglas pevali svaku numeru od prvog po poslednjeg stiha.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Nizali su se hitovi jedan za drugim, a njihova moćna izvedba "Balade disidenta", himnične pesme "Za sve moje ljude", neizostavna "Divljina" i "Sistem te laže", samo su neki od trenutaka koji su obeležili veče. Ovim nastupom bend je obeležio 25 godina postojanja na domaćoj sceni.

Jednako energično je sinoć bilo i na nastupuSanšajna, koji su, predvođeni legendarnim Banetom, publici doneli očekivanu dozu energije i pozitivnog ludila.

Program na glavnoj bini sutra će otvoriti Del Arno bend (19.15), a za njima slede Smak (20.15), Električni orgazam (21.45), Kerber (22.45) i Goblini (00.15).

Na elektrostejdžu glavna zvezda će biti Marko Nastić (23.00).

This browser does not support the video element.

Beogradski sindikat na Bir festu  Kurir

Ulaz na Bir fest je do 19.30 slobodan, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta Efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC "Rajićeva" (I sprat) i na više od 1.000 objekata "Moj kiosk" širom zemlje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Beogradski sindikat  Kurir