ŽAŠTO JE AFLEK SVE VREME NAMRŠTEN? U jeku priča o razvodu otkrio zbog čega PRAVI GRIMASE dok je sa Dženifer, odgovor sve iznenadio

Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Ben Aflek nedeljama je u centru pažnje svih medija, zbog spekulacija da je njegovoj ljubavi i braku sa Dženifer Lopez došao kraj. Slavnog umetnika paparaci ne prestaju da saleću na ulici.

Slike se kasnije analiziraju, budući da glumac i pevačica ne žele da otkriju detalje.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što su svi primetili prethodnih godina, a na poslednjim fotografijama je neizostavno, to je da je on na svakoj fotografiji "ljut". Naime, sudeći po izrazima lica koje paparaci uslikaju Aflek je uvek namršten.

Gostujući u tok šou Kevina Harta "Hart to Heart", glumac je progovorio o grimasama koje svaki put ima kad ga slikaju sa Dženifer i otkrio razlog za takvo ponašanje.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- I ja sam malo stidljiv. Takođe, ne volim puno pažnje. Zato me ljudi vide i pitaju se: 'Zašto je ovaj tip uvek ljut?". Zato što neko svoju kameru zabode u moje lice, a ja sam kao: "Ok, idemo opet" - rekao je Aflek.

Ta frustracija je podignuta na drugi nivo kada Afleka fotografišu sa decom.

- Ne smeta mi, možeš da me slikaš u klubu ili na premijeri, sa mojom ženom Dženifer Lopez, nije me briga. Izvoli, slobodno. Ne primećujem te. Ali sa mojom decom, to je druga stvar.

foto: Sean M. Haffey / Getty images / Profimedia

Podsećamo, par je nedavno dodatno uzburkao javnost. Dženifer je nakon neuspešnog romantičnog vikenda otišla u Italiju sama, a glumac je uslikan u kraju sa decom.

(Kurir.rs/I.M.)