Foto: Instagram/subotic4

SJAJNO

HIT! PRE 11 GODINA IGRAO ZA SRBIJU, SADA JE GLEDAO SA TRIBINA! Pogodile ga emocije, pa se OTVORIO posle utakmice

Fudbal

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Neven Subotić, oglasio se nakon utakmice protiv Slovenije.

Bivši štoper koji je gotovo celu karijeru proveo igrajući u Nemačkoj zajedno je sa navijačima navijao za Orlove na utakmici protiv Slovenije na Alijanc areni.

Utakmica drugog kola Evropskog prvenstva je završena rezultatom 1:1 , a Subotić je podelio utiske putem društvene mreže Instagram.

- Posle dugo vremena samo sam ponovo bio na stadionu kao navijač na utakmici Srbije i Slovenije u Minhenu. Bilo je to i veoma lepo iskustvo jer sam u redovima sreo ljude sa kojima sam poslednji put igrao fudbal u parku u Americi pre 20 godina, ili poznanika iz Bosne kojeg nisam video toliko dugo. Stadion je bio moje selo. A onda smo izjednačili u 95. minutu, pa je bilo šta da se slavi na kraju - poručio je Subotić.

Zanimljivo je da je čuveni fudbaler do 2013. godine igrao za reprezentaciju Srbije. U dresu nacionalnog tima Neven je debitovao 2009. godine, odigrao je ukupno 36 utakmica i na njima postigao dva gola.

Karijeru je počeo u Majncu, a od 2008. do 2018. godine je igrao za Borusiju Dortmund. Nakon odlaska je igrao još za Sent Etjen, Union Berlin, Denizlispor i Rejndorf Altah.

Bonus video: