NOVI ŠOK ZA PORODICU DEVOJČICE KOJA JE USISANA U CEV U BAZENU: Poznati hotel optužio roditelje da su krivi za NEZAPAMĆEN UŽAS

Printskrin/Facebook

Kompanija za upravljanje hotelima optužila je roditelje devojčice koja se udavila kad je usisana u cev u bazenu da su krivi za jezivi incident!

Osmogodišnja Alija Linet Džejko, podsetimo, nalazila se na bazenu u hotelu Hilton u Hjustonu kad se 23. marta dogodila tragedija.

Porodica je u tužbi navela da su nakon 30 minuta potrage otišli ​​do osoblja hotela da ih zamole da pregledaju bezbednosne snimke, međutim, zaposleni na to nisu pristali sve dok policija nije stigla. Policija je inače obaveštena tek sat vremena nakon što je Džejko nestala.

Telo devojčice je potom pronađeno u cevi duboko unutar mehaničkih sistema hotelskog bazena.

Porodica je tužila menadžere hotela navodeći da je smrt devojčice "direktan rezultat" nemara da se održava bazen.

Međutim, kompanija Northvest Hospitality Services, koja upravlja hotelom, navodi da je porodica devojčice učestvovala u nemarnim radnjama i propustima koji su neposredno izazvali povrede i smrt. Druga kompanija, koja je navedena u tužbi, Unique Crowne Hospitality, iznela je slične argumente.

NOVI ŠOK ZA PORODICU DEVOJČICE KOJA JE USISANA U CEV U BAZENU: Poznati hotel optužio roditelje da su krivi za NEZAPAMĆEN UŽAS  Youtube

Porodica je odbacila sugestije da je kriva.

- Mnogi ljudi komentarišu da majka nije bila tamo ili da je možda bila u hotelskoj sobi. Ništa od toga nije tačno - rekao je u martu advokat Ričard Nava koji zastupa porodicu.

Nava je rekao da je Džejko pokušavala da spase svoju petogodišnju sestru da ne bude usisana u cev. Mlađu devojčicu je kasnije iz bazena izvukao rođak dok je Džejko pre toga nestala.

- Njeno jadno malo telo bilo je zgrčeno kad je uvučena u rupu i cev šest metara unazad. Telo je bilo unutar motora. Morali su da razbiju beton da bi ga izvukli. Bilo je apsolutno užasno - rekao je Nava.

(Kurir.rs/Indipendent/Preneo Z.Ko)