KATARINA GRUJIĆ I GOBELJA NA PRAGU OSTVARENJA NAJVEĆEG SNA! Ćerkica će biti najsrećnija, pevačica i fudbaler su ovo dugo čekali

Milica Stanojević

Povratak Marka Gobeljića iz Grčke gde je igrao prethodne sezone sa nestrpljenjem iščekuju supruga Katarina Grujić i ćerkica Katja.

ATA images 
foto: ATA images

Kako je trenutno letnja pauza, tročlana porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku jer ga više cene nego pre kada su stalno bili zajedno.

Ipak, ako je suditi po tome šta pišu domaći mediji, oni će uskoro ponovo biti zajedno 24 sata sedam dana u nedelji jer je povratak Marka Gobeljića u srpski fudbal sve izvesniji.

Iako ste verovatno pomislili da se fudbaler vraća u Crvenu Zvezdu, to se neće desiti već će pojačati redove kluba sa Bogoslovije, OFK Beograda.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Povratak Marka Gobeljića je sve izvesniji

Pregovori su u završnoj fazi pa se očekuje da će ovih dana sportista i potpisati novi ugovor te se i zvanično vratiti kući.

Tome se neizmerno raduje njegova mezimica Katja koja je veoma vezana za tatu, a i Katarina koja je često sa knedlom u grlu pričala koliko joj teško pada razdvojenost od supruga.

Danas se pevačica pojavila na jednoj proslavi sama, pa su se svi zapitali da li je u njihovom braku sve u najboljem redu, što naravno i jeste već se Marko prehladio te je ostao kod kuće.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

- Marko i Katja su kod kuće, Marko se nažalost razboleo i zbog toga nije došao sa mnom. Više bih volela da je on sa mnom jer mi je sa njim najbolji provod.

- Na svojim slavljima volim i da polupam čašu i da se popnem na stolicu i na sto, a na tuđim ne - rekla je sa širokim osmehom muzička zvezda ne želeći da potvrdi lepe vesti o Gobeljićevom novom transferu. Ipak, nije ih ni demantovala.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kaća Grujić izjava  Kurir