Foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

dala je sve od sebe

VATRENA IVANA UZALUD SPREMILA BEZOBRAZAN STAJLING! Tribine gorele od BUJNIH GRUDI, ali Hrvatskoj reprezentaciji NIJE DONELA SREĆU

Pop kultura

Ivana Knol iz Hrvatske je najpopularnija navijačica na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Ova vatrena brineta ne propušta nijednu utakmicu u Nemačkoj, a sinoć je bila najglasnija na tribinama na utkamici između Hrvatske i Italije u odlučujućoj utakmici 3. kola grupe B.

Ivana spremila bezobrazan stajling

foto: printscreen instagram

I ovog puta je u crveno-belom izdanju; uz top je iskombinovala plave farmerke s navijačkim detaljem, te samouvereno i raspoloženo pozirala fotografima i slala im srca i poljupce.

Provocirala je Ivana Italijane i pre meča, jela je pastu, a sudeći po fotografijama ona uživa na prvesnstvu.

Pre utakmice se družila s navijačima u centru grada, a ranije se snimala kako kuva i pritom ponosno lomi špagete na pola, aludirajući na to da će Hrvatska u meču slomiti Italiju, uz poruku: "Italijani, dosta".

Napeta utakmica do kraja, ali bez sreće

Reprezentacija Hrvatske je od 55. minuta i gola Luke Modrića imala rezultat koji je garantovao plasman u osminu finala, ali je na žalost brojnih navijača iz komšiluka stigao pravi šok pošto je u 98. minutu Italija došla do izjednačujućeg gola.

Utakmica je završena rezultatom 1:1 i Hrvati sada imaju minimalne šanse da nastave takmičenje, što možda znači da će Evropa u narednom periodu ostati uskraćena za nova vrela izdanja Ivane Knol.

(Kurir.rs/I.M.)