NA ZIDU GITARA, A U KUHINJI... Stan Seregeja Trifunovića i dalje je momački, ovaj DETALJ MU ZAMERA DVE DECENIJE MLAĐA SUPRUGA

Printscreen, Beta Amir Hamzagic

Iako se glumac Sergej Trifunović oženio pre mesec dana svojom dve decenije mlađom izabranicom Isidorom, njegov dom i dalje je slika i prilika momačkog gnezda.

Na prvi pogled može se zaključiti da je minimalistički stil po ukusu popularnog glumca i da ne robuje detaljima kao što su, recimo, zavese na prozorima, ali voli one na frižideru. Tako je nedavno objavio sliku svog frižidera uz komentar:

- “Ovako izgleda tvoj frižider.” Bože zar sam se na tebe kamenjem bacao da moja žena ovako prezire moj frižider - napisao je u opisu fotografije.

Jedan deo stana krasi bogata biblioteka, a na zidu se može primetiti i gitara, ali i "Sony playstation". Istovremeno, kreativni nered kojim je bio okružen pre braka, ostao je i posle braka.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Po svemu sudeći, novopečeni par se odlično snalazi u svom kutku o čemu govore i brojne fotografije na mrežama.

Intimna ceremonija

Podsećamo, glumac Sergej Trifunović i njegova dve decenije mlađa izabranica Isidora Mijanović, venčali su se, 12. maja, na Topčideru, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla.

Ceremonija venčanja bila je obavijena velom tajni, a ekipa Kurira snimila je ekskluzivne kadrove.

Kurir 
foto: Kurir

Mlada je blistala u venčanici sa belim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamnosive boje. Isidora se potom presvukla u crnu kombinaciju, pa su mladenci pozirali ispred crkve.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje 1  Kurir