Foto: Shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo

PIJAN PRETIO ĆERKINOM SVEKRU, PA SE OVAKO PRAVDAO! Zbog ovoga mu slao preteće poruke, uhapšeni čovek saslušan pred tužilaštvom!

Crna Hronika

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je danas saslušao uhapšenog M.M. (42) na okolnosti krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti koje je izvršio na štetu oca od svog zeta kojem je uputio pretnje po život i telo oštećenog i njemu bliskih lica.

Pre saslušanja okrivljeni je pregledan od strane veštaka psihijatra koji je dao nalaz i mišljenje da je okrivljeni procesno sposoban, nakon čega je okrivljeni saslušan u prisustvu izabranog branioca kada je priznao da je slao preteće poruke, jer je bio izrevoltiran jednim porodičnim događajem iz prošlosti i lošom materijalnom situacijom, te da je bio pod dejstvom alkohola.

Imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na oštećenog, da će ponoviti krivično delo i dovršiti krivično delo kojim preti, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.