Foto: Shamil / Alamy / Alamy / Profimedia

GENIJALNO!

KAKO DA UKLONITE OGREBOTINU SA AUTA BEZ ODLASKA KOD MAJSTORA: Ova DVA SASTOJKA IZ KUHINJE rešiće vam problem za samo par minuta!

Zanimljivosti

Svaki vozač automobila zna koliko mu i najmanja ogrebotina na omiljenom četvorotočkašu zadaje glavobolje. Osim što ruži njegov izgled, to može biti i ozbiljan izdatak za džep.

U zavisnosti da li je površinska ogrebotina i na kom delu automobila, toliko će vam biti olakšan račun u banci. Međutim, jedan muškarac je na TikToku sada podelio savet koji će vozači itekako znati da cene.

Ogrebotine na kolima su noćna mora svakog vozačafoto: Shutterstock

Naime, on je podelio izvrsnu metodu uklanjanja ogrebotina na automobilu pomoću dva uobičajena sastojka koja svi imamo u kuhinji. Ovaj snimak sakupio je više od 12 miliona pregleda.

"Kokosovo ulje i belo sirće su sve što vam je potrebno. Pomešajte ih i obrišite područije na kojem imate ogrebotine", poručio je muškarac koji se predstavlja kao Viktor.

U ovom viralnom snimku mladić namerno oštećuje svoj skupoceni automobil oštrim nožem, a zatim napravi smesu koju je pominjao od ova dva sastojka i krpom nanese na uništeni deo automobila.

Stručnjaci iz LeaseCara sugerišu da bi i drugi predmeti iz domaćinstva mogli da posluže uključujući pastu za zube, lak za nokte ili krema za cipele.

Ne morate za sve zvati majstora i davati mnogo novcafoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Ne moraju sve ogrebotine na automobilu popraviti profesionalci jer se mogu lako popraviti s nekim jednostavnim ‘uradi sam’ postupcima. Korištenje laka za nokte ili laštila za cipele izvrstan je način za prikrivanje manjih ogrebotina. Ostale opcije poput paste za zube i boja u spreju genijalni su trikovi za uklanjanje ogrebotina i njihovo nestajanje", tvrde stručnjaci.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video: