Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

nije mu bilo svejedno

OSTAVILA GA I UDALA SE ZA DRUGOG: Snimak čuvenog glumca dok GLEDA ŽENU koja ga je slomila KAKO SE LJUBI SA DRUGIM kida dušu VIDEO

Pop kultura

Javni događaji su prilika da vidimo na okupu zvezde koje najradije ne bi delile prostor. Tako je Met Gala ove godine okupila brojne ličnosti iz sveta šoubiza među kojima su i bivši partneri.

Nedavno je na mrežama isplivao snimak Edrijena Brodija sa crvenoh tepiha, koji je mnoge rastužio. On je tada ugledao bivšu devojku Elsu Pataki i njenog supruga Krisa Hemsvorta, a iako je njegov pogled trajao svega sekundu ili dve, činilo se kao da je u isti stalo mnogo tuge i žala.

Iako nije zvanično potvrđeno da li ovaj snimak zaista prikazuje slavnog glumca baš u trenu kada je video Elsu u zagrljaju drugog muškarca, ili je reč o fotomontaži, mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da je ovo zaista Brodijeva reakcija u datom momentu.

foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Ono što dodatno potvrđuje ove teorije je i činjenica da su slavni glumci pozirali sa partnerima na svega par metara. Edrijen je bio u društvu devojke Džordžine Čapman, a Elsa sa suprugom.

Varala svakog i lomila srca pa se skrasila

Španska glumica i manekenka Elsa Pataki i njen suprug, glumac Kris Hemsvort žive u srećnom braku.

"Smešno mi je što nas ljudi smatraju savršenim parom. Nema šanse da smo savršeni. Bilo je uspona i padova, a i dalje nastavljamo da radimo na svojoj vezu.", izjavila je ona.

Elsa i Kris venčali su se nakon samo tri meseca veze, što je iznenadilo sve. Danas su ponosni roditelji 12-godišnje Indije Rose i 10-godišnjih blizanaca Saše i Tristana.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video: