Foto: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

priznao

"BIO SAM NA MORFIJUMU" Slavni glumac koga Srbi obožavaju nosio duge rukave da SAKRIJE MODRICE NA RUKAMA "Na kraju sam morao..."

Pop kultura

Glumac Kevin Kostner jedno je od imena u Holivudu, koje skoro svi znaju, a tu čast zaslužio je maestralnim kreacijama koje je pravio na sceni. Ovenčan je i najprestižnijom nagradom u svetu filma - Oskarom za rolu u ostvarenju "Ples sa vukovima" iz 1990. godine.

foto: Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Kao i svaki profesionalac bio je suočen sa brojnim izazovima u svojoj karijeri, ali nikada nije hteo da odustane. Glumac je nedavno progovorio o iskustvu koje je imao na snimanju "Hidden Figures" iz 2016, a zbog njegovih reči postao je još obožavaniji.

foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Nikada nisam radio pijan na snimanju. Nikada nisam radio ‘naduvan’ na setu, ali sam poslednje dve nedelje bio na morfijumu dok sam radio na filmu Hidden Figures - rekao je za People glumac koga Srbi obožavaju pa dodao:

- Deset dana sam radio pod infuzijom. Ne znam ni kako. Bio sam dobro oko tri dana, a onda mi se nešto desilo.

foto: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Evocirajući uspomene na snimanje, glumac je otkrio da je sedeo sam u svojoj prikolici, sa morfijumom u ruci, kao i da je morao da nosi duge rukave kako bi sakrio modrice od infuzije.

- Na kraju sam morao… Hteo sam da plačem, ali svi su gledali, pa nisam - istakao je Kostner u emotivnom intervjuu, a korisnici mreža su pozdravili njegovu otvorenost.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video: