SA JEDNIM UČENIKOM DOBILA DETE, DRUGOG POTKUPILA! Učiteljica predatorka OSUĐENA - Uhvatili su je NA DELU, deca je zvala "BUNDA"

Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Učiteljica Rebeka Džojns(30) rasplakala se danas na sudu nakon što je saznala za presudu za nedozvoljene seksualne odnose sa dva učenika, od kog je jednog "potkupila" Guči kaišem od 156 evra, a sa drugim je ostala trudna.

Osuđena je na šest i po godina zatvora, prenosi Dejli mejl.

Steve Allen / News Licensing / Profimedia 
foto: Steve Allen / News Licensing / Profimedia

Ona je prvom učeniku rekla da je bolje da "niko ne sazna za njih", ali se 15-godišnjak brzo poverio prijatelju na Snepčatu. Tajno je fotografisao nastavnicu matematike i poslao je prijatelju.

Učiteljica Rebeka i učenik dogovorili su se da se sastanu u petak posle škole. Džojns je mladića odvela u Traford centar u Mančesteru gde mu je kupila Guči kaiš vredan 156 evra, a snimila ih je nadzorna kamera u prodavnici.

- Otišao sam kod nje i u početku je bilo prilično neprijatno jer nije htela da nas uhvate, a bio sam i nervozan jer sam bio sa nekim toliko starijim od mene - rekao je student. Kada je stigao u stan, upitao je učiteljicu "neću li i ja dobiti poljubac", na šta je ona odgovorila da "nije sigurna da li im je to dozvoljeno pre nego što on izađe iz škole". Međutim, nisu se samo poljubili, već su otišli ​​i u njenu spavaću sobu i imali seks.

- Mislio sam da joj se dopadam jer mi je poslala fotografije svoje zadnjice - rekao je tinejdžer-

Rebeka je na sudu demantovala optužbe da je manipulisala drugim učenikom i istakla da je sa njim imala seksualne odnose tek kada je napunio 16 godina.

Prema britanskom zakonu, dete mora da ima najmanje 16 godina da bi pristalo na seksualni odnos.

- Bili smo u vezi, bila sam zaljubljena u njega i trudna sa njegovim detetom, tvrdila je tokom suđenja.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)