KRALJICA SKANDALA JE OD LJUBAVNIKA DOBILA KARTICU S MILIJARDAMA: Bila je u zatvoru, a onda ju je smirio MISTERIOZNI MUŠKARAC

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Lindzi Lohan (38) postala je svetski poznata 1998. godine, kada je maestralno odglumila šarmantne bliznakinje Hale Parker i Eni Džejms u filmu "Zamka za roditelje". Sedam godina kasnije prekinula je saradnju s Diznijem, a nakon toga sve joj je krenulo nizbrdo. Lohan je dospela na naslovnice zbog raznih ekscesa s drogom i alkoholom, ali i boravka u zatvoru.

Ipak, čini se da je Lindzi u poslednjih nekoliko godina okrenula novi list u životu. Uzela je vreme za sebe i doživela svojevrsnu promenu okruživši se novim ljudima i mestima, a 2022. rodila je i svoje prvo dete, piše Stil.rs.

Profimedia 
foto: Profimedia

"Poslednjih nekoliko godina bilo je traganje za dušom", rekla je u jednom intervjuu. Njen ljubavni život oduvek je zanimao medije, a jedna priča je sve posebno zaintrigirala. Reč je o saudijskom princu Mohamedu bin Salmanu, zbog kog je prešla na islam, a koji je godinama opsednut glumicom.

Šuška se da je princ već godinama u bliskoj vezi s Lindzi, dok je njen otac za američke medije rekao da je njihova veza platonska. Međutim, američki mediji već godinama pišu kako bahati princ po Lohan dolazi privatnim avionom i obasipa je skupim poklonima, među kojima je i kreditna kartica umotana u ukrasni papir.

EPA / G20 RIYADH SUMMIT 
Mohamed bin Salmanfoto: EPA / G20 RIYADH SUMMIT

Glumica je 2019. iznenada prešla u islam, a zatim je izbrisala sve fotografije sa svog Instagram profila. Te godine je navodno uplovila u romantičnu vezu s prestolonaslednikom Saudijske Arabije Mohamedom bin Salmanom, kog je upoznala na trkama Formule 1.

Kratko su se dopisivali, a onda je prestolonaslednik odlučio da ubrza stvari i, budući da je Lindzi imala finansijskih problema, stavio na raspolaganje 4 milijarde dolara sa svoje privatne kartice kako bi mogla da ga prati na njegovim putovanjima po svetu. Glumica je demantovala sve te navode, kao i to da joj je princ poklonio kreditnu karticu.

Instagram/lindsayy_lohan 
foto: Instagram/lindsayy_lohan

Inače, saudijski princ ima 38 godina i važi za jednog od najpoželjnijih prinčeva. S druge strane, Lindzi je poznata po svom burnom životu, a tokom godina često je viđena u neprikladnim izdanjima. Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke s Paris Hilton, loš odnos s majkom i burne ljubavne afere obeležili su pad njene karijere.

Iza sebe ima niz skandala, a vožnja pod uticajem alkohola je najmanji od njih. Glumica je više puta bila optužena za krađu, a pre nekoliko godina prijateljica ju je tužila jer joj je Lindzi u jednom klubu ukrala krznenu jaknu vrednu 12 hiljada dolara. Lindzi je kasnije od prijatelja ukrala Rolex sat vredan 35 hiljada dolara. Ni tu nije stala, te je u jednoj zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od dve hiljade dolara, a tada se branila da je samo "htela da je pozajmi".

Profimedia 
foto: Profimedia

U njenom životu sve se promenilo kada je upoznala Badera Šamasa. Vezu je potvrdila 2020, kada je podelila fotografiju na kojoj pozira s njegovom sestrom i prijateljima muzičarima. Američki mediji prenose da se par upoznao u Dubaiju, gde je Lindzi neko vreme živela. Prošle godine su se u tajnosti venčali, što je otkrila kasnije na Instagramu.

"Ja sam najsrećnija žena na svetu. Pronašao si me i znao si da želim da pronađem sreću i milost, sve u isto vreme. Srećna sam što si ti moj muž. Moj život i moje sve. Svaka žena bi trebalo da se oseća ovako pored svog muža", napisala je tada, a jasno je da danas živi onako kako je oduvek sanjala.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KOD MENE RUČNE NEMA! Marija Šerifović otkrila zbog čega se kaje: Davala sam svoj apsolutni maksimum, a onda dođe ŽIVOTNA LEKCIJA  kurir televizija