VRELA GEORGINA U BRUTALNOM IZDANJU GLEDALA RONALDOVE SUZE! Navijači je "UNIŠTAVAJU" zbog onoga što je uradila posle utakmice! FOTO

BEAUTIFUL SPORTS/Meusel / imago sportfotodienst / Profimedia / Instagram/georginagio

Kristijano Ronaldo i Portugal su ispali sa Evropskog prvenstva, a sve je to sa tribina gledala Georgina Rodrigez.

Zanosna lepotica koja je već godinama u vezi sa jednim od najboljih fudbalera ikada sada se pojavila u izdanju koje je privuklo mnogo pažnje i komentara.

Bila je u haljini crno-crvenog dezena, a mnogi u loži stadiona u Hamburgu su se okretali za njom.

Već je na startu Eura Georgina bila u centru pažnje nemačke javnosti zbog izazovne odevne kombinacije, kada su je u uživo programu komentarisali Bastijan Švajnštajger i Ester Sedlaček. Sada je ponovo u žiži.

Portugal je na kraju izgubio, Ronaldo opet nije uspeo da postigne pogodak, ali je bio precizan sa bele tačke u penal seriji. Ipak promašaj Žoaoa Feliksa je eliminisao "selesao" iz daljeg takmičenja. Sve je to sa tribina, sa kafom u krilu gledala zanosna Georgina.

LaPresse / ddp USA / Profimedia 
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Georgina Rodrigez ima 30 godina, rođena je u Buenos Airesu, a u vezi je sa Kristijanom Ronaldom od 2016. godine. Par se upoznao u Guči radnji. Sa fudbalerom ima dvoje dece, dok je treće tragično umrlo na porođaju. Takođe je jako bliska sa dvoje Kristijanove dece kojima nije majka.

Georgina se svojim izdanjem pohvalila na društvenoj mreži Instagram, gde je naišla na brojne kritike.

"Kakve smo lepe emocije doživeli na Evropskom prvenstvu. Hvala vam zauvek", obratila se Georgina reprezentaciji Portugala.

Njena objava se nije dopala svima.

"Izgubio je, a ti objavljuješ?", "Bez uvrede, ali izvini, kako možeš da objavljuješ nešto nakon što je on izgubio svoju poslednju utakmicu na velikom takmičenju", "Ne razumem je", neki su od komentara na njenoj objavi.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

This browser does not support the video element.

RONALDOVA GEORGINA UBICA MUŠKARACA: Snimila dok radi čučnjeve! I pustila usporeno (VIDEO)  Instagram