OVAKO SREĆNOG BENA AFLEKA NIKAD NISMO VIDELI: Toliko se smejao da su svi mogli da zaključe SAMO JEDNO, a evo s kim je uhvaćen

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Amerikanci su proslavili svoj Dan nezavisnosti, a tom prilikom brojne slavne ličnosti družile su se sa svojim porodicama.

Jedan od njih bio je i Ben Aflek, koji je odlučio da praznik provede sa svojom decom, koju ima s bivšom suprugom, Dženifer Garner - Fajnom, Vajolet i Semjuelom.

foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, ta informacija nije ona koja je javnost ostavila u šoku već njegove nove fotografije.

Bena su paparaci uhvatili nasmejanog od uha do uha, a u nekim trenucima čak je i zabacivao glavu od smeha što se, može se sa sigurnošću reći, dogodilo prvi put u istoriji, bar kad je javnost u pitanju.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mnogi ovu ogromnu promenu na glumcu smatraju samo jednim - novim početkom.

Podsetimo, proteklih nedelja šuška se da se rastaje od supruge, Dženifer Lopez, nakon dve godine braka. Par, koji je stekao zajednički nadimak Benifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su takođe planirali da stanu pred oltar, ali su 2003. godine naprasno raskinuli i otkazali venčanje.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pevačem Markom Entonijem, s kojim je dobila blizance Maksa i Emu, a Aflek s Garner, ali život ga je ponovo spojio s Lopez.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija