"OČE, SUZE SU MI POTEKLE" Otac Predrag Popović RASPLAKAO LJUDE na mrežama zbog onoga što je priredio supruzi: "Bože, PREDIVNO JE"

Printscreen TikTok

Pravoslavni sveštenik Predrag Popović je primer čoveka koji živi u skladu s onim što govori i propagira.

Tome svedoči i snimak s proslave 40. rođendana njegove supruge Ivane, kada joj je priredio veliko iznenađenje, koje je oduševilo kako nju, tako i korisnike društvenih mreža, a snimci ovog slavlja ponovo su postali viralni na internetu.

ISPOVEST MODERNE SRPSKE POPADIJE: Vozi, nosi trenerku, a s popom se upoznala kad je tresla krpu kroz prozor na Karaburmi (VIDEO)  Youtube

"Negde na Dunavu, avgusta 2022.... U tajni braka ogleda se tajna Božija, a iz njega kao tajne jedinstva i 'saveza ljubavi' nastaje i rađa se tajna porodice. Upravo u porodici su sabrane sve tajne neba i zemlje, Boga i čoveka, ili kako kaže apostol Pavle - 'Hrista i Crkve'", napisao je otac Predrag Popović u opisu videa.

On je svoju suprugu iznenadio tako što je na jednom splavu okupio sve njihove drage ljude, a njenoj sreći nije bilo kraja.

Ono što je ostavilo najjači utisak je trenutak kad se otac Predrag pojavio s ogromnim buketom crvenih ruža i poljubio i zagrlio svoju suprugu.

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su ovim prizorima, te pišu da ovako treba svaki muškarac da se ophodi prema voljenoj ženi.

"Bože, ovo je predivno", "Bravo, oče", "Za svaku pohvalu", "Vi ste pravi primer porodičnog čoveka", "Ali, i njegova žena je primer za žene", "Oče, suze su mi potekle", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OVO JE DRUGI NAJSTROŽI POST, OVAKO GLASI ISHRANA" Sveštenik za Kurir TV obrazložio: Šta raditi ako ne možete izdržati?  Kurir televizija