“ZVALA ME JE EKIPA ZEMUNSKOG KLANA DA IM PEVAM, NISAM SE JAVIO NA TELEFON”, A ONDA…

Kurir

Gosti današnje emisije “dIvan show” su Gordana Goca Lazarević, Tamara Milutinović i Bane Bojanić.

Od pevača Baneta Bojanića čućete kako izgleda kada vas ekipa Zemunskog klana pozove da ih zabavite, a vi ne odgovorite na poziv. Da li se komunikacija tu prekida, ili ipak usledi drugačiji rasplet?! Da li je i u kojoj meri to uticalo na njegov odlazak u Ameriku. Brojne jake priče iz njegovog života, čućete u današnjoj emisiji. Javnosti je poznat i njegov mlađi brat Mikica. Imaćete priliku da čujete i kakva je bila Banetova reakcija kada je po povratku iz Amerike saznao da mu je on slupao auto.

Snimanje spota na Tajlandu, Banetu je donelo šok! Angažovao je manekenku za spot, ali se po završenom snimanju ispostavilo da je ta manekenka zapravo muškog pola. Kakve su bile njegove reakcije, čućete u emisiji. Njegove priče i reakcije ostaviće vas bez daha.

Od pevačice Goce Lazarević čućete zašto je zbog pesme "Vidovdan" zabranjena u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Jednom prilikom su je zvali u Crnu Goru, ali uz uslov da ne peva tu pesmu, što je ona je odbila. Čućete detalje iz njenog braka sa Milutinom Popovićem Zaharom.

Takođe, Goca se osvrnula na jedan nastup u Švedskoj kada se našla u situaciji u kojoj je bila primorana da fizički nasrne na jednog gosta. Videćete šta je bio razlog tome.

Od Tamare Milutinović čućete priču u vezi sa planovima nje i njenog muža Darka Jeftića, fudbalera, da imaju petoro dece. Saznajte prvi šta od toga su realizovali do sada. Ona će otkriti i detalje užasne neprijatnosti koju je doživela na jednom nastupu, kada je agresivan i naoružan čovek tražio da mu peva istu pesmu 15 puta zaredom, dok je pre toga izbacio sve goste iz objekta.

Spektakularna saznanja u emisiji voditelja Ivana Gajića, danas u 16.10h na Kurir televiziji!