SRPKINJA JE PLATILA PATIKE 8.000 DINARA PREKO INTERNETA, A KAD SU STIGLE - ŠOK! "Nakon toga ide blok"

Profimedia

Prilikom onlajn kupovine treba biti veoma obrazriv, s obzirom da je to često kao kupovina "mačke u džaku"!

Gotovo svakodnevno građani Srbije žale se da su prevareni prilikom onlajn kupovine, ali masa njih pre porudžbine ni ne proverava da li je trgovac regoistrovan.

- Prevaranti! Pažnja svima! Poručila sam patike koje vidite gore na fotografiji, a dobila sasvim desete. Nakon toga ide blok - napisala je jedna devojka.

Kako se može videti patike koje je poručila bile su u roze boji marke jednog poznatog brenda, a dobila je bele patike i to nekog drugog brenda.

Printscreen Facebook 
foto: Printscreen Facebook

Platila ih je 8.000 dinara, a za toliko se mogu kupiti i u sportskim radnjama, čak i po nižoj ceni kada je sniženje.

- Imate pravo da prijavite, policija reaguje na iznos veći od 6.000 dinara, ja sam prijavila jednu gospođu pa čekam rezultate, svakako ona će platiti prekršajnu prijavu jer se ovako nešto vodi kao teška prevara - navodi se u jednom od komentara.

Korisnici su naveli i da bude uporna.

- Dopisivala sam se sa njima. Imam sve poruke. Pustila sam ih dva dana pošto je bio vikend, još ja ispadam fer u celoj priči. Prvo je bilo da su pogrešne poslali i da će mi poslati te koje sam tražila, da na kraju ne bi ni poslali, zatim sam tražila povrat novca i to su mi rekli u toku dana će leći na račun i šaljemo adresu na koju možete da vratite patike. Da bih ja ponovo poslala poruku da nemam više ni živaca ni vremena za njih, oni mene blokirali - dodala je prevarena devojka.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"NE PRIMAJTE VITAMINSKU INFUZIJU, AKO VAM JE NE DAJE STRUČNO LICE" Dr Ana Petrović: Oni koji je nude onlajn obično su NADRILEKARI  Kurir TV