ZOVU GA KRALJEM BAKŠIŠA! Još jedna Zvezda Granda uspešno radi u dijaspori, evo kako peva hit Sinana Sakića, svi zanemeli

Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Pevači sa estrade često izvode hitove kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Marinka Rokvića, Miroslava Ilića.... Jedan od njih je i Emir Brunčević, kjeg publika pamti kao takmičara "Zvezda Granda".

On je maestralno izvodio narodne pesme, te ih je tako i tada, sudeći i po komentarima, ostavio bez daha. Naime, on je i nakon ovog muzičkog takmičenja nastavio da niže uspehe i u poslovnom planu.

Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Kada se spomenu "kraljevi bakšiša" na našoj javnoj sceni, veoma često se pri samom vrhu nađe i njegovo ime i prezime, a ono što je neosporivo.

Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Sada, ekipa portala Pink.rs došla je u posed Emirovog snimka sa jednog od njegovih nastupa na kom maestralno izvodi numeru legendarnog pevača koji nažalost nije više sa nama, koja nosi naziv "Život da stane ne sme", a da će njegovo izvođenje da vas ostavi bez daha i naježi, uverite se i sami u videu u nastavku:

This browser does not support the video element.

Emir Brunčević peva Sinanov hit  Privatna arhiva

Emir je jedan od najtraženijih pevača u dijaspori, gde kad peva, skoro pa uvek sva mesta budu zauzeta, tj. posećenost njegovih nastupa je tolika, da ne može ni igla da stane kada se sazna kada i gde peva, a pored nastupa u klubovima i diskotekama, uža specijalnos su mu privatna veselja.

Izvor:Pink.rs

This browser does not support the video element.

Sanja Đorđević  Kurir