ONE SU KRALJICE FOTOŠOPA! Teško da ćete ih uživo prepoznati! Ove poznate dame ne mogu da žive bez filtera

Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, ATAIMAGES, Petar Aleksić

Ana Sević, Dara Bubamara, Soraja Vučelić, Tijana Ajfon, Buba Miranović, Olja Crnogorac i mnoge druge poznate žene obožavaju da fotošopiraju svoje fotografije na društvenim mrežama toliko da su neprepoznatljive.

Printscreen, Petar Aleksić 
Ana Sević, isfotošopirana fotografija i u prirodnom izdanjufoto: Petar Aleksić, Printscreen

Instagram profili ovih dama, kao i većine iz javnog života, doduše i onih koje nisu poznate, obiluju fotografijama na kojima izgledaju savršeno, bez ikakvih mana. Buba, Tijana, Olja, Ana, Soraja, Dara nemaju problem da se na Instagramu prikažu u potpuno drugačijem svetlu.

Mnoge uz pomoć aplikacije koje koriste menjaju izgled očiju, usana, jagodica, nijansu kože, uklone bore i ostale neravnine i pokažu kako bi zapravo želele da izgledaju. Mnogim dama je važnije kako izgledju na fotografijama nego u prirodnom izdanju.

Ana Sević često objavljuje fotografije na društvenim mrežama i pokazuje kako živi i uživa, ali sebe lepo obradi i sredi dok one koji poziraju sa njom uglavnom ostavi u prirodnom izdanju.

Damir Dervišagić, Printscreen Instagram 
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Za razliku od nje, starleta iz Crne Gore na fotografijama sredi čak i svog sina. Vučelićeva je toliko vodi računa kakve fotografije objavljuje da pored lica detaljno sredi vrat, struk, ruke, pa čak i deo ispod pazuha.

Printscreen Instagram, Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

Dara se često nalazi na meti kritika zbog svog izgleda i uređivanja fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama.Ona svoj izgled često dovodi do neprepoznatljivosti, a osim programa za ulepšavanje fotografija, Dara se tokom godina podvrgnula i nekim estetskim korekcijama, te se njen izgled prilično izmenio.

Marina Lopičić, Printscreen Instagram 
foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Miranovićeva je važila za jednu od najlepših pevačica sa estrade, pa mnogima nije jasno zbog čega obrađuje svoje slike i menja lični opis.

Printscreen Instagram, ATA images 
foto: ATA images, Printscreen Instagram

Tijana Ajfon nema problem sa tim da prizna da se maksimalno sredi za Instagram. Ona je u više navrata javno rekla da obrađuje slike i da uživa u tome.

Damir Dervišagić, Printscreen Instagram 
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

I Olja Crnogorac, po svemu sudeći, uživa da pokaže kako bi želela da izgleda na društvenim mrežama. Pored toga što teži da pokaže vitku liniju i silikone, ona savrešno ispegla sve što joj smeta na telu.

This browser does not support the video element.

Sanja Đorđević  Kurir