UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA! Ona ima NAJVEĆA USTA na svetu, široka su skoro 11 cm, evo šta sve može da stavi u njih (VIDEO)

Printscreen TikTok

Svakodnevno smo svedoci neverovatnih stvari koje su ljudi sposobni da urade, ali Samanta Ramsdel je definitivno prešla igricu.

Naime, ona je uspela da uđe u Ginisovu knjigu rekordakao osoba sa najvećim ustima na svetu! Njena usta su skoro 11 centimetara široka i, iako je sada ponosna na njih, nije oduvek bilo tako.

Printscreen TikTok 
foto: Printscreen TikTok

Samanta se svojevremeno borila sa kilažom, pila antidepresive i retko izlazila iz kuće. Međutim, hrabro je odlučila da stavi tačku na svoje tadašnje životne navike pa je krenula u teretanu želevši da stekne samopouzdanje kako bi mogla da počne da se bavi onim što najviše voli, a to je pevanje.

Ali, život je za nju imao druge planove. Nedugo nakon što je počela da peva po barovima, ušla je u svet stend ap komedije. Međutim, ova era nije potrajala zbog pandemije korona virusa, pa je Samanta odlučila da svoju karijeru izgradi na Tik Toku, a ubrzo je stekla i veliku slavu od 1.7 miliona pratilaca.

Nakon prestanka karantina, počela je da gostuje po emisijama, a publiku je najviše zabavljala kada bi pokazivala da u jednom zalogaju može da pojede veliku porciju hrane. Jednom prilikom je čak stavila celu vinsku flašu po širirni.

Kako je preneo portal "Mirror", prošle godine, nakon što joj je stomatolog izmerio usnu duplju, objavila je uramljeni sertifikat Ginisove knjige rekorda.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Neverovatno putovanje sa životinjama!  Kineska medijska grupacija