PRIVATNA PLAŽA, PALME, MOSTIĆ... Vilu platili 1,3 MILIONA €, prodavali za 4 MILIONA, enterijer kao iz 1001 noći! HRAM ELENE KARIĆ

Pritnscreen/Instagram

Elena Karić Karaman i njen bivši suprug Jugoslav Karić poseduju zajedničku vili u Boki kotorskoj, koja je ostala posle razvoda oboma i naizmenično provode u njoj leta.

Luksuzna vila od drveta i kamena, za koju su svojevremeno izdvojili 1,3 miliona evra, nalazi se u Ljutoj u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori.

This browser does not support the video element.

Zavirite u luksuznu vilu na moru Elene Karaman Karić  instagram/elenakaraman.essence

Elena je sad na Instagramu objavila i kako izgleda unutrašnjost vile, koju je sredila kao iz bajke, koju je nazvala "letnim hramom".

Printscreen 
foto: Printscreen

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

- Oni su hteli da i ovu kuću prodaju nakon razvoda, kao i onu na Kosmaju, ali su odustali od toga jer nisu hteli ni da čuju da je prodaju za nižu cenu. Kako sam čuo, tražili su za nju oko četiri miliona evra, ali kako je svim zainteresovanim kupcima ovo bilo previsoko, oni su od prodaje, bar zasad, odustali. Dogovorili su se da u nju svako može da ide kad želi i da je za sada ne prodaju. To se pokazalo ove godine kao najbolje rešenje, možda na kraju i potpuno odustanu od te ideje - rekao nam je jedan od komšija ranije.

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Vilu koju meštani zovu stara kapetanska kuća prvo su kupili Rusi, malo je sredili pa je preprodali Karićima. Kuća je stara, kamena, nalazi se kraj mora i samo je uzak put deli od plaže. Karići ispred ovde luskuzne nekretnine imaju privatnu plažu na kojoj se nalazi drveni mostić, ali i palme.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Elena Karić pokazala LUKS kokošinjac  Instagram/elenakaraman.essenceofliving