KAD VIDITE ČEMU SLUŽI RUPA NA DASCI ZA SEČENJE, BIĆETE U ŠOKU! Trik RASPAMETIO 10 MILIONA LJUDI: "Ceo život smo u zabludi" (VIDEO)

Printscreen X

Ako ste se ikada zapitali čemu služi rupa na kuhinjskoj dasci za sečenje, sada imate i odgovor. Snimak jedne žene koja demonstrira koliko je rupa na dasci zapravo praktična raspametio je korisnike društvene mreže X, te se masovno deli.

Žena je na pomenutom snimku pokazala kako pomfrit možete ubaciti u šerpu, a da se pritom ne opečete vrelim uljem i ne napravite nered u kuhinji. Problem rešava daska za sečenje, ali ne bilo koja, već ona koja ima rupu.

Kako se vidi na snimku, ubacivanje pomfrita u vrelo ulje može se obaviti tako što daskom za sečenje poklopimo tiganj ili šerpu, dok isečeni krompir ubacujemo kroz rupu.

Ovako nema nereda u kuhinji, niti plikova od opekotina od vrelog ulja.

"Koliko ste imali godina kada ste ovo shvatili", stoji u opisu viralnog videa ispod kog su se nizali komentari onih koji kažu da im ovaj trik nikad ne bi pao na pamet.

"Nisam znao za ovo. Kuvar sam i ceo život sam mislio da je ta rupa ručka daske za sečenje. Ali vidi to to. Super nema više opečenih ruku!", "Koliko godina? Današnje godine", "Idem odmah da isprobam", "Dobra fora, samo gledajte da daska ne bude plastična", pisali su oni.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Proizvodnja mini lubenica  Facebook