SIN RODA STJUARTA OSTAVIO ŽENU I VEĆ NAŠAO DRUGU: Ponovo ljubi plavušu, i to bivšu Čarlija Šina (FOTO)

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum up to 1/4 1800 x 1200px IMMEDIATELY Preost

Šon Stjuart (43), sin legendarnog muzičara Roda Stjuarta, uskoro se razvodi od svoje partnerke nakon samo godinu dana braka, a sudeći prema fotografijama, čini se da je već preboleo sve što je imao.

Šon, koji je i sam muzičar, uhvaćen je na sastanku u Los Anđelesu sa Džulijom Stambler, bivšom devojkom Čarlija Šina, poznatog iz serije "Dva i po muškarca".

Novopečeni par izašao je na ručak u jedan restoran, a fotografi su ih snimili kako se ljube i razmenjuju nežnosti, ne obazirući se na javnost.

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Potvrđeno je nedavno da se Šon razvodi od televizijske producentkinje Džodi Vajntraub, s kojom se venčao na Dan zaljubljenih 2023. godine, samo nekoliko sati nakon veridbe.

"Na početku su stvari zaista dobro išle, ali početkom ove godine počeli su da imaju ozbiljnije probleme. Uprkos mnogim pokušajima, shvatili su da jednostavno nisu jedno za drugo i da je došlo vreme da svako krene svojim putem. Već nekoliko meseci su razdvojeni, pa je samo pitanje vremena kada će se zvanično razvesti", rekao je izvor za Daily Mail.

I tata i sin najviše vole - plavuše

Šon je jedno od osmoro dece Roda Stjuarta. Brak s njegovom majkom Alanom Hamilton, Rodu je bio prvi u nizu.

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Alana i Rod venčali su se 1979. godine, godinu dana nakon što su se upoznali na zabavi. Nakon kratkog vremena dobili su prvo dete, ćerku Kimberli. U petogodišnjem braku rođen je i sin Šon, nakon čega je par ubrzo razišao. Oboje su bili skloni izlascima i opijanju, što se nije promenilo ni nakon dolaska dece, prenosi net.hr.

Često su organizovali zabave na kojima su među gostima bili Džek Nikolson, Anđelika Hjuston, Fara Foset, Dastin Hofman i drugi, a Stjuart je taj period svog života nazvao "periodom Velikog Getsbija". Njihovom braku je presudila Rodova ljubav prema muzici i fudbalu, a možda i još više od toga činjenica što ju je varao na svakom koraku.

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Zanimljivo je i da su sve Rodove žene i devojke bile plavuše. U jednom intervjuu, muzičar je istakao kako je u djetinstvu bio opčinjen merilin Monro i Brižit Bardo, opisujući ih kao "svoja dva plavokosa idola". Upravo zbog toga, jedan od svojih albuma je posvetio plavušama, nazvavši ga "Plavuše se bolje zabavljaju".

Čini se da je istu opsesiju nasledio njegov sin šon, ali i mlađi Lijam Stjuart, koji je nedavno u Dubrovniku izgovorio sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj partnerki, Amerikanki hrvatskih korena - Nikol Artuković.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Rod stjuart otpevao najveci hit - i’d rather go blind  Kurir TV