DRAGANA MIRKOVIĆ JOŠ JEDNOM POKAZALA ZAŠTO VAŽI ZA NAJVEĆU ZVEZDU NA BALKANU! Folk diva napravila popis stanovništva u Inđiji

Kurir, Nemanja Nikolić

Dragana Mirković ovoga leta neće imati vremena za odmor. Naprotiv. Za folk caricu kalendar nastupa je toliko ispunjen da će u samo dva meseca imati 26 koncerata na kojima će je, prema proceni, videti preko pola miliona ljudi.

Folk diva je sinoć nastupila na Trgu u Inđiji, a publika ju je dočekala uz ovacije i sakandiranje njenog imena, nakon čega su se nizali hitovi koje je publika sa muzičkom divom pevala od prvog po poslednjeg stiha.

Kurir 
foto: Kurir

Inače, na desetine hiljada ljudi došlo je kako iz Vojvodine, tako i iz čitave Srbije i regiona da uživa u najvećim hitovima naše narodne muzike.

This browser does not support the video element.

Dragana Mirković koncert  Kurir

-Iskreno, kada se pogleda spisak nastupa deluje kao prilično iscrpljujuće. Ali, pošto meni publika samo daje energiju i snagu, ne mislim da ću uopšte osetiti umor, i već se unapred radujem što ću preko leta imati toliko druženja sa onima koji žele da me čuju – rekla je Dragana za Grand, i naglasila da lista nije zatvorena te da je moguće i da će biti dodati još neki koncerti do kraja avgusta.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Dragana Mirković zapevala Miri Škorić  Instagram