ILI JE HRABAR, ILI JE LUD! Fudbaler Engleske RASPAMETIO SVET potezom u penal seriji! Cela nacija DRHTI, a on hladan kao led VIDEO

Oliver Kaelke/DeFodi Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Reprezentacija Engleske je preživela dramu u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Primila je ekipa Gereta Sautgejta gol od Švajcarske u 75. minutu, ali je u 80. stigla do izjednačenja. Bukajo Saka je lepim i preciznim udarcem odveo svoj tim do produžetaka, a nakon dodatnih 30 minuta rezultat je ostao 1:1.

Usledila je penal serija u kojoj je jedan nesvakidašnji potez, mnogima promakao.

Kol Palmer je bio precizan, a potom je Džordan Pikford odbranio prvi jedanaesterac Manuelu Akanđiju.

Svi ostali izvođači su bili uspešni, a među njima je bio i Ajvan Toni.

Centarfor je šutirao u četvrtoj seriji, a način na koji je savladao Jana Somera je prilično impresivan.

Od trenutka kada je namestio loptu na belu tačku i počeo pripremu za udarac, Toni nijednom nije pogledao ka lopti, već je neprestano gledao ka golmanu Švajcarske.

I, dok su mnogi ovu situaciju komentarisali na društvenim mrežama, gde su jasno stavili do znanja koliko su zadivljeni onim što je fudbaler Brentforda uradio, on sam ne smatra da je u pitanju potez koji je zaslužio toliko pažnje.

"Samo radim ono što uvek radim… istupi i ubaci u mrežu. Nikad ne gledam u loptu. Ljudi možda da misle da je to čudno, ali to je moja rutina", rekao je Toni.

On je u igru ušao u 105. minutu, a utakmica protiv Švajcarske bila je njegova peta u dresu nacionalnog tima. Postigao je jedan gol.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kejn promašio penal  Kurir