"OVO JE LUDILO MOZGA" Jelisaveta Orašanin raspametila u MINIJATURNOM BIKINIJU, ljudi gledaju NJENU POZU i ne veruju šta vide

Printscreen

Jelisaveta Orašanin tradicionalno objavljuje seksi fotografije sa egzotičnih destinacija u minijaturnim kupaćim kostimima, te se i ovih dana oglašava s jedne od njih.

Jelisaveta, koja inače važi za jednu od najzgodnijh glumica u regionu, objavila je fotografiju dok skače u bazen u minijaturnom bikiniju, a svi su komentarisali njeno telo.

"Prezgodna", "bombica", "zategnuta cela", "Ovo je ludilo mozga", samo su neki od komentara njenih pratilaca.

Jelisaveta je nedavno podelila fotografije i sa plaže na kojoj je pozirala u leopard bikiniju, koja je takođe izazavala pravu lavinu.

Imala estetske korekcije

Inače, i Jelisaveta Orašanin se podvrgla estetskim operacijama, uključujući silikonske implante u grudi i to kako se pisalo 300 kubika. Osim toga, glumica je korigovala i usne, jagodice i koristila botoks, prenosi Blic.

- Operacija je bila još pre nekoliko meseci, pa je usledio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom."

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelisaveta Orašanin uvija kukovima u miniću  Instagram/jagodenamagli