CECA IZBEGAVA KUVANJE U ŠIROKOM LUKU, DOK JE ANASTASIJA PRAVA DOMAĆICA! Ovo je RECEPT za pitu koja je omekšala srce SVEKRVE

Printskrin/Instagram

Svaki recept Anastasije Ražnatovićveoma je jednostavan za pripremu.

Nema pevačica mnogo vremena niti nerava za višečasovno stajanje pokraj šporeta, stoga sve što su je baka i tetka Lidija Ocikoljić naučile, a da se priprema kroz par minuta, zna napamet.

Dobro je poznato da Tasina majka, muzička zvezda Ceca Ražnatović ne voli kuhinju.

ATA images 
foto: ATA images

Njena mezimica potpuno je drugačiji tip, što je sigurno privuklo njenog supruga, fudbalera Nemanju Gudelja.

Nema sumnje da je recept Anastasije Ražnatović za pitu s mesom jednako obradovao sportistu, kao i njegove roditelje, koji navodno u početku nisu bili za njihovu vezu.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Tasina pita s mesom ukusna je prste da poližete, a u produžetku je recept.

Sastojci:

– 400 do 500 g mlevenog mesa

– jedan crni luk

– peršun

– 2-3 jaja

– malo kisele vode

– pakovanje gotovih kora

Priprema:

foto: Printscreen Instagram

Luk iseckajte, pa propržite i dodajte mleveno meso. Posolite i pobiberite i na kraju dodajte iseckani peršun.Tepsiju premažite uljem, pa stavite prvu koru i opet je malo poprskajte uljem ili istopljenim puterom. Poređajte tako četiri do pet kora, pa sipajte pola smese, zatim još nekoliko kora i ostatak smese. Zatvorite sa dve kore, a svaku poprskajte sa malo ulja ili putera. Jaja dobro umutite, dodajte malo kisele vode, pa sipajte preko pite. Pecite je na 230 stepeni oko pola sata.

kurir.rs/story

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Anastasiju muž Gudelj iznenadio u Dubaiju  instagram/raznatovicanastasija