KLJUKI IZREŠETAN U PERUU DOK JE IZLAZIO IZ MEKA: Narko-bos iz Srbije ubijen zbog 200.000! Sestra ga prepoznala po tetovaži zmaja

Printscreen

Navršilo se deset godina od ubistva Gorana Stavrića Kljukija (41). Narko-bos poreklom iz Srbije likvidiran je u peruanskom glavnom gradu Limi.

Slučaj je rasvetljen 2021, kada je po crvenoj Interpolovoj poternici u Boliviji uhapšen Dijego Ribera Landivar, pod sumnjom da je ispalio smrtonosne hice u Stavrića.

- Ubistvo Stavrića je navodno naručila kolumbijska mafija jer je pošiljka kokaina za koju je Stavrić bio zadužen zaplenjena, pa je ostao dužan 200.000 dolara. Zločin je bio planiran, a Stavrića su mesecima pratili i likvidirali u Mekdonaldsu dok je sedeo sa drugom - pisali su mediji u vreme zločina.

Landivar je lociran u naselju El Šalouz i odmah je proverom u Interpolu utvrđeno da za njim postoji raspisan nalog za hapšenje i ekstradiciju zbog ubistva u Peruu, piše portal.

Prema pisanju Eldebera, nakon Stavrićevog ubistva, u znak odmazde, otet je rođeni brat Dijega Landivara i 50 dana je držan u zatočeništvu.

Kurir štampano 
foto: Kurir Štampano

- Otmičari su bili deo iste bande koju su činili Srbi i Kolumbijci, a koja se svetila za smrt Stavrića - podseća Eldeber.

Goran Stavrić u Srbiji ima sestru, koja je za ubistvo brata saznala iz peruanskih medija. Očajna, odmah je doputovala u Limu, gde je u mrtvačnici identifikovala brata na osnovu tetovaže zmaja koju je imao na leđima.

Goran Stavrić rođen je u Belgiji, a kao mladić se vratio u Srbiju, gde je počeo da radi za grupu serijskog ubice Marinka Magde. U zatvoru u Mađarskoj proveo je 13 godina, dok je iz zatvora u Srbiji pobegao 2007. Krio se najpre u Brazilu, a poslednje godine proveo je u Peruu.

PAŽNJA! SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆ!

KLJUKI IZREŠETAN DOK JE IZLAZIO IZ MEKA Bio član Magdine ekipe, ubijen zbog 200.000 dolara, sestra ga prepoznala po tetovaži zmaja  Youtube

Stavrićeve komšije iz predgrađa Mariflores kažu da nisu znali da se bavio švercom droge, ali da su primetili da živi na visokoj nozi. Stavrić je u Peruu živeo s lažnim dokumentima predstavljajući se kao peruanski privrednik Nikola Antonio Bonavija.

Na dan ubistva, Stavrić je sedeo sa prijateljem u punom "Mekdonaldsu", dok su ga ubice posmatrale iz automobila parkiranog u blizini. Kada je krenuo iz restorana, Bolivijci su istrčali iz svog vozila i zapucali pred brojnim svedocima. Stavrić je pao na trotoar, ali su oni nastavili da pucaju, kako bi bili sigurni da napad neće preživeti.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Uhapšen jedan od najtraženijih srpskih narko bosova  Društvene mreže