"REKLI SU DA ĆE URANIJUMOM DA POSIPAJU MOG SINA" Vučić objavio sliku sa Danilom nakon pretnji: Borićemo se za NORMALNU SRBIJU

Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić oglasio se putem Instagram profila "buducnostsrbijeav" povodom monstruoznih napada usmerenih na njegovog sina, Danila.

"Godinama izgovaraju najgore i najteže reči. Ćuti javnost, ćute tužioci, policija, sudovi. Danas su rekli da će uranijumom da posipaju mog sina. Nije više dete, ali će uvek biti moj sin. I ne dam i nikada vam neću dati da to učinite bilo čijem detetu u Srbiji. Borićemo se i izboriti za normalnu Srbiju!", poručio je predsednik Vučić u objavi na Instagramu.

Podsetimo, opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila!

Naveo je da sina, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Škorova zamisao je da sve to snimaju kamere da "narod vidi".

Opozicionar Škoro se nije na tome zaustavio, već je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, što nedvosmisleno ukazuje da Škoro priželjkuje ubistvo predsednikovog sina.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"JASNO JE DA JE NJOPASNIJEM KLANU VUČIĆ I DALJE META BROJ JEDAN" Bjegović tvrdi: U zabludi su ako misle da su ga uplašili  Kurir televizija