SLAVNA GLUMICA POKAZALA STOMAČIĆ: Svi ostali U ŠOKU kad su videli u OVOM IZDANJU, mnogi govore DA JE TRUDNA, evo gde se nalazi

Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna glumica Margo Robi, svojim najskorijim pojavljivanjem izazvala je buru komentara njenih fanova na društvenim mrežama. Naime, kako mnogi spekulišu, ova holivudska zvezda je, navodno, trudna.

Iako još uvek nema zvanične potvrde, nove paparaco fotografije zanosne plavuše jasno pokazuju trudnički stomačić.

Kao što se može videti, u pitanju je paparaco fotografija na kojoj Margo uživa u društvu svog supruga, Toma Akerlija. Njih dvoje, kako je napisano na objavi, uživaju u letovanju na jezeru Komo.

Prelepa glumica (34), koja je svima poznata iz filma "Barbi", zasenila je svojim stajlingom. Pojavila se u crnom odelu ispod kojeg je nosila belu krop majicu, otkrivši pritom trudnički stomačić.

Takođe, iako se njih dvoje još uvek nisu oglasili javnosti, ovo je prvo dete Margo Robi i Toma Akerlija.

Podsetimo, Margo je pre pola godina izjavila kako želi da uzme pauzuod glume nakon što je film "Barbie" doživeo neverovatan uspeh, što može da prođe kao još jedan dokaz ove, još uvek, nepotvrđene informacije.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!  Kurir televizija