KIRJOS JE NOVI ĐOKOVIĆEV TRENER?! Da li je Australijanac upravo otkrio VELIKU TAJNU? Ovo je već mnogo više od prijateljstva VIDEO

Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Novak Đoković i Nik Kirjos u poslednje vreme provode puno vremena zajedno i to ne kriju.

Australijanac već dugo ne igra zbog povrede i operacije, odnosno faze oporavka. Iako je bilo reči o tome da razmišlja o završetku karijere zbog situacije u kojoj se našao, deluje da sada "loš momak" sveta tenisa jedva čeka da ponovo zaigra na turnirima.

U međuvremenu, "BBC" je angažovao Kirjosa kao komentatora na Vimbldonu, a puno slobodnog vremena Australijanac posvećuje Novaku.

Odradili su nekoliko treninga zajedno, na njima je Kirjos delio savete srpskom teniseru, a Novak je priznao da mu prija da razmenjuje udarce sa njim i da je drugačije, odnosno da ima bolji efekat nego kada trenira sa sparing partnerom.

Nakon treninga koji su odradili u nedelju, dan posle Đokovićeve pobede nad Aleksejom Popirinom, a pre meča osmine finala protiv Holgera Runea, Nik se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

On je uz snimke sa treninga poručio sledeće:

"Još jedan dobar dan, moj druže", najpre je poručio Novaku, a onda je, u šali (pretpostavljamo), dodao sledeće:

"Dobar rad nogu - ja sam tvoj trener sad".

This browser does not support the video element.

Novak i Nik igraju tenis   instagram/k1ngkyrg1os

Poznato je da nisu imali dobre odnose na samom startu, ali i da se ta situacija drastično promenila.

Način na koji Đoković i Kirjos pričaju jedan o drugom ostavlja utisak da bi njih dvojica zaista mogli da imaju ozbiljnu saradnju na određenom nivou.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Nik Kirjos izvlači ajkulu iz mora  instagram/k1ngkyrg1os