PRINC VILIJAM KAO SAV NORMALAN SVET: Prestolonaslednik uhvaćen na ulici i uopšte se NE OBAZIRE na kraljevski protokol (VIDEO)

EPA-EFE/Brian Lawless / POOL

Princa Vilijama publika je do sada imala prilike da vidi u formalnim prilikama, kako bez greške sledi kraljevski protokol, a u poslednje vreme je prvi na liniji budući da su se ostali članovi povukli zbog bolesti.

Imageplotter / Avalon / Profimedia 
foto: Imageplotter / Avalon / Profimedia

Mnogi fanovi su navikli da ga vide takvog, ali sada se na društvenim mrežama pojavio snimak princa od Velsa u sasvim drugom izdanju, reklo bi se kao sav normalan svet.

Bez kraljevskog protokola

Pretpostavljate da je snimak prestolonaslednika postao viralan, a razlog tome je snimak koji je britanski The Telegraph objavio je na svom Tik Tok profilu. Na njemu se vidi prestolonaslednik dok vozi električni trotinet po krugu zamka Vindzor.

Istovremeno, Vilijam ne brine o ograničenju brzine na snimku jer nosi tamne pantalone, svetloplavi džemper ispod kojeg se vidi kragna bele košulje i naočare za sunce.

Kako prenose britanski mediji, on je ovo prevozno sredstvo kupio prošle godine, a njegova osnovna namena je kretanje na manjim relacijama, kao što je put od porodične kuće Adelejd Kotidž do Vindzorske palate.

Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Komentari naravno nisu izostali, a svi su na mrežama bili oduševljeni njegovim ponašanjem. "Nisam znao da je tako opušten", "Njegov stav i naočare me rasplaču", "Tako je neozbiljan, volim ga", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/I.M.)