NAPAD NA DANILA VUČIĆA POKAZUJE DA JE KRAJNJE VREME DA NEKE INSTITUCIJE POČNU DA RADE SVOJ POSAO: Jovanov poslao jasnu poruku

Petar Aleksić

Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i šef poslaničke grupe naprednjaka u Skupštini Srbije, reagovao je na monstruozne pretnje sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću.

- Poslednji napad na Danila Vučića pokazuje da je krajnje vreme da neke institucije počnu da rade svoj posao! Ne mislim, pritom, samo na tužilaštvo i policiju, nego i ustanove za lečenje psihički obolelih, pa neka se međusobno dogovore ko je nadležan da reaguje u konkretnom slučaju, ali neko najzad mora da reaguje! - poručio je on na svom nalogu na "X" platformi i dodao:

- Nije normalno da se ulicama slobodno kreću kreature koje duševnu ravnotežu postižu time što smišljaju metode mučenja čoveka koji im je kriv samo zato što je sin predsednika države. To što kao najveće mučenje ti likovi vide rad, govori dosta o njima, ali sama činjenica da neko uopšte razmišlja o tome kakvim bi metodama nekoga mučio, zahteva bar psihijatrijski pregled.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Pretnje Ani Brnabić od strane ekoloških aktivista  Kurir