DA LI VERUJETE DA JE OVO ISTA ČOVEK? "Nakon ove operacije trebaće joj nova dokumenta", ljudi u neverici komentarišu TRANSFORMACIJU

Instagram/esteistanbultr

Poslednjih godina estetska medicina je popularnija nego ikada. Žene svih društvenih slojeva danas maltene stoje u redu kod raznih estetskih stručnjaka kako bi korigovale nešto na licu ili telu.

Međutim, nisu ni muškarci zaostali. Bar ako je sudeći pofotografijama koje su sve češće na mrežama.

Poznata klinika u Istanbulu, koja je stekla veliku slavu na mrežama zahvaljujući neverovatnim transformacijama, objavila je fotografiju izvesnog muškarca po imenu Naser.

Instagram/esteistanbultr 
foto: INSTAGRAM/ESTEISTANBULTR

Stariji čovek, na čijem licu su godine ostavile vrlo vidljiv trag - duboke bore, opuštena koža, nesrazmerno veća donja trećina lica, bili su samo neki od detalja koje su promenili na njegovom licu.

Transformacija koju je doživeo ostavila je ljude u neverici, te su mnogi u komentarima pisali kako su "stvorili Džordža Klunija od njega".

Profimedia 
foto: Profimedia

- Naserov novi izgled proizvod je kombinovane hirurgije lica sa poboljšanim tehnikama u cilju postizanja parametara zlatnog preseka! Procedure su uključivale zatezanje kože lica, vrata, obraza, kao i rinoplastiku, kako se stručno naziva plastična operacija nosa, i operaciju kapaka za podmlađivanje predela ispod oka - piše, između ostalog, u objašnjenju.

Komentari naravno nisu izostali, a mnogi tvrde kako će mu sada trebati nova dokumenta, jer je doslovno neprepoznatljiv.

Anketa

Da li je ovo previše?

Ova anketa je završena.
Glasalo je 207 korisnika

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ispovest plastičnog hirurga: Nekim ženama treba psiholog, a ne zahvat!  MONDO