MUČNI PRIZORI U NOVOM SADU: TELA DVA MLADIĆA IZNOSE POGREBNICI! Reporterka Kurir televizije sa lica mesta NAKON POŽARA U CENTRU

Kurir/Tijana Majkić

U izgorelom stanu u Ulici Laze Telečkog u centru Novog Sada pronađena su dva tela.

Kako je Kurir već izvestio, u pitanju su dva mladića koja su se nedavno doselila na ovu adresu, a sa lica mesta u Puls Srbije uključila se novinarka Kurir televizije Ana Drakić s najnovijim informacijama.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Nalazimo se na licu mesta ovde u ulici Laze Telečkog, na broju 9. Jutros negde oko od 9.00 izbio je požar u stanu u potkrovlju. Prema rečima načelnika uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Stojana Milovca, njihova ekipa je primila poziv u 8.57 minuta i Vatrogasno-spasilačka služba je za 4 minuta bila na licu mesta. Stan je u tom momentu bio zaključan, ali je nasilno otvoren od strane spasilaca. Posle vatrogasaca došla je i hitna pomoć i nažalost mogla samo da ustanovi smrt dva muškarca - izvestila je Ana Drakić.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Tokom njenog uključenja prikazani su snimci na kojima se vidi kako radnici pogrebne službe iznose tela stradalih na nosilima.

- Kako nezvanično saznamo, u pitanju su mlađi muškarci negde oko 19. godina. Dok smo bili ovde na terenu, došla je i pogrebna služba i iznela oba tela iz stana. Uzrok samog požara još uvek je nepoznat, ali stan je star, nalazi se u potkrovlju, urađene su loše električne izolacije i nema armiranog betona. Svakako, nadležne službe će se baviti daljim ispitivanjem uzroka požara. Požar je prvi primetio dostavljač hrane, koji je odmah nakon toga pozvao vatrogasnu službu.

This browser does not support the video element.

MUČNI PRIZORI U NOVOM SADU: TELA DVA MLADIĆA IZNOSE POGREBNICI! Reporterka Kurir televizije sa lica mesta NAKON POŽARA U CENTRU  Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Požar u Požarevcu  Kurir