LULE PLJUGICA RAZOTKRIVEN DO SRŽI! Ostao i bez Desingerice i DEVOJKE: Našao brže- bolje ZAMENU (PAPARACO)

Kurir, Damir Dervišagić

Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica, nakon prekida saradnje s Dragomirom Despićem Desingericom, s kojim se zajedno pojavio na estradnom nebu, cveta na svakom životnom polju, pa i na ljubavnom.

U prilog tome svedoče fotografije koje je uslikao Kurir paparaco, a na kojima možemo primetiti kako mladi treper na jednom bazenu u Beogradu uživa s društvom, ali i s plavokosom devojkom.

Kurir 
foto: Kurir


Kako smo saznali od izvora bliskog treperu, u pitanju je njegova nova izabranica, s kojom je odnedavno u ljubavi. On pokušava da je sakrije od očiju javnosti, drži je podalje od medija, što mu je dosad veoma dobro išlo za rukom. Ipak, od Kurira nije mogao da je sakrije.

Kurir 
foto: Kurir


Pljugica je vrelo nedeljno popodne iskoristio da odahne malo od posla, na kojem je u poslednje sve više angažovan, a društvo su mu pravili, pored devojke, i prijatelji, među kojima se našao i brat Anđele Ignjatović Breskvice.


Sedeli su u kafiću u hladu i uživali u muzici, a kada je pevačicin brat otišao kući, treper je odmah seo do devojke, koju je u jednom trenutku prisno zagrlio.

Shutterstock, Instagram/lulepljugica 
foto: Instagram/lulepljugica, Shutterstock


Pljugica, koji je inače 2023. godine bio u ozbiljnoj vezi s devojkom koju je vodio na javne događaje, ovog puta je, čini se, obazriviji, te je naklonost prema novoj partnerki pokazao tek posle nekoliko sati. Njih dvoje su zajedno napustili bazen.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Lule Pljugica uleteo u kafic na Vracaru kvadom  Kurir