KONAČNO POČINJE DOGAĐAJ KOJI SMO SVI ČEKALI! EXIT festival – spoj nezaboravnog provoda i muzike koja oslobađa

Shutterstock

Svake godine srcem Balkana odjekuje puls EXIT festivala, događaja koji je daleko više od običnog muzičkog okupljanja. Ovaj višestruko nagrađivani festival održava se u veličanstvenoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i privlači ljubitelje muzike iz svih krajeva sveta. Uz nezaboravne zvuke vrhunskih izvođača i jedinstvenu atmosferu, EXIT pruža neponovljivo iskustvo.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Muzika koja oslobađa

Na njega fanovi širom sveta čekaju godinu dana, jer EXIT festival okuplja ljude širom sveta, ljubitelje elektronske muzike, rocka, popa, hip-hopa i reggaea. Svaki posetilac može pronaći nešto za sebe, uživajući u nastupima globalno poznatih izvođača i otkrivanju novih, uzbudljivih talenata.

Ekološki pristup: Smoke free festival

Jedno je sigurno - EXIT festival nije samo muzički događaj, već i pokretač pozitivnih promena, kako u muzici, tako i u očuvanju naše planete.

Ono što EXIT festival izdvaja od mnogih drugih jeste njegova posvećenost očuvanju životne sredine. Festival je ponosno ovenčan titulom "smoke free festivala," što znači da je unutar festivalskog prostora zabranjena prodaja cigareta, dok su dozvoljene alternative koje ne proizvode dim. Ovaj korak ka stvaranju čistijeg okruženja deo je šire inicijative za zaštitu prirode, koja uključuje promociju reciklaže, korišćenje obnovljivih izvora energije i smanjenje plastičnog otpada.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

Povezivanje i sloboda

EXIT nije samo festival - to je pokret koji slavi slobodu, ljubav i jedinstvo. Od svog osnivanja 2000. godine kao deo studentskog protesta za demokratske promene u Srbiji, EXIT je zadržao svoj aktivistički duh, promovišući društvenu odgovornost i pozitivne promene.

Promo 
foto: Promo

Ekskluzivna prilika za IQOS korisnike

Na samom festivalu, IQOS punoletni korisnici će imati mogućnost da se prijave za globalni IQOS TogethrX Event, koji se dešava u oktobru mesecu ove godine u Tokiju. Globalni IQOS TogethrX Event u Tokiju slavi 10 godina IQOS-a u svetu, a iz Srbije će biti odabrano 11 korisnika koji će imati tu privilegiju da budu tamo.

Prijave za selekciju počinju upravo na Exit-u, kada će korisnici imati priliku da se nakon jedne od dve aktivacije kvalifikuju za ovo jedinstveno putovanje. Cube Sensory Oasis aktivacija (koja se nalazi na Cross zoni) ili TogetherX mehanika na IQOS TogetherX House stage-u su dve mehanike koje će korisnicima obezbediti boarding pass materijal, sa kojim korisnik dobija mogućnost prijave za dalje učestvovanje u odabiru ovih 11 pobednika za Tokio.

Promo 
foto: Promo

Nezaboravno iskustvo

Kada zakoračite na EXIT, ulazite u svet gde su granice između stvarnosti i snova izbrisane. Očekujte da budete očarani vrhunskom produkcijom, spektakularnim nastupima i nevjerovatnom energijom koja vlada na svakom koraku. Bilo da plešete pod otvorenim nebom do ranih jutarnjih sati, istražujete skrivene kutke tvrđave ili jednostavno uživate u druženju sa prijateljima iz celog sveta, EXIT vam garantuje iskustvo koje ćete pamtiti zauvek.

EXIT festival nije samo mesto za muziku; to je proslava života, slobode i zajedništva! Pridružite se hiljadama drugih posetilaca i postanite deo ove jedinstvene priče koja nas svake godine vraća u Novi Sad, srce Balkana i centar muzičke magije.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne

This browser does not support the video element.

IQOS  Promo

Promo