"BILO JE TO PRAVO FIZIČKO ZLOSTAVLJANJE, MRZELA SAM GA": Pevačicu je otac ZLOSTAVLJAO, pa pokušao da se UBIJE, a onda...

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Grejs Džouns 19. maja proslavila je 76. rođendan. Uprkos godinama, i dalje je puna energije i elana na čemu joj mnogo mlađe dame mogu pozaviteti.

Njena životna priča puna je uzbudljivih događaja po kojima bi se mogla napisati jedna opsežna knjiga. Već od detinjstva susrela se za bolnim životnim borbama kada je njen otac pokušao da se ubije. Nakon ove nemile scene spoznao je potpuno drugu stranu ličnosti i postao je sveštenik.

Profimedia 
Pevačica je imala teško detinjstvofoto: Profimedia

Otac joj nije ostao u lepom sećanju zbog preke naravi koju je imao, a koju je često iskazivao prema pevačici.

"Bio je strog prema nama, stalno nas je kažnjavao. Bilo je to pravo fizičko zlostavljanje. Mrzela sam ga", pričala je Grejs.

Čim je postala punoletna pobegla je iz ovakve sredine u Njujork gde se bavila plesom. Međutim, odjednom je doživela veliki procvat kada su ljudi iz sveta modelinga prepoznali njen talenat i otvorili joj vrata. Sarađivala je sa nekim od najvećih imena modne industrije i počela da zarađuje za život.

Profimedia 
Karijera vredna divljenjafoto: Profimedia

Muzička karijera

Krajem sedamdesetih upustila se u muzičke vode i tada je počela da stvara bogatu karijeru i vremenom postala prepoznatljivo ime muzičke scene. Hitom "Love is the Drug" postigla je veliki uspeh, a nakon te numere nizali su se hitovi. Njeni performansi privukli su pažnju i Endija Vorhola pa je kultni klub "Studio 54" postao njen drugi dom. Tokom prethodnih decenija za njenu muziku čuo je ceo svet, a publika u Srbiji imala je prilike da je sluša na Exit festivalu.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"MUZIKA MI JE POSTALA DOSADNA, POČEĆU DA SNIMAM BLUZ" Estrada šokirala: Vlada kriza pesama, NAJBOLJE MI PROLAZE OBRADE   Kurir televizija