SA FUDBALEROM IMA ODNOSE 5 PUTA DNEVNO: Lepotica objavila FOTOGRAFIJE u svim POZAMA, od ovih kadrova temperatura skače!

A LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izabel Gular(40) jedna je od najzgodnijih žena današnjice, a to što je bila u redovima "Viktorijinih anđela" dovoljno govori o tome koliko je fatalna. Njene fotografije u bikini izdanju su nešto što muškarce potpuno zaludi. A kako i ne bi kad ima izvajano telo.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama, te često objavljuje fotografije sa svojim partnerom, fudbalerom Kevinom Trapom, ali i svoje u veoma zavodljivim izdanjima.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
Izabel se ne odvaja od fudbalerafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Imamo odnose četiri do pet puta dnevno. Međutim, ako izgube utakmicu u kojoj je Kevin branio, onda nema intime. Čak ni visoke potpetice i donji veš ne mogu da mi pomognu posle poraza. S druge strane, ako pobedi, onda tu noć nijedno od nas dvoje ne spava i imamo odnose do jutra", otkrila je Izabela jednom prilikom.

Pritnscreen/Instagram 
Izabel je jedna od najpoželjnijih žena svetafoto: Pritnscreen/Instagram

Malo je reći koluku popularnost ima na mrežama, te se svaki njen korak prati u stopu. Izabeline fotografije podjednako gledaju i žene i muškarci. Sada je setom kadrova sa odmora potpuno podigla temperaturu do usijanja i ove letnje dane učinila još vrelijim.

Kadrovi u bikini izdanju kraj bazena, gde su njene obline u krupnom kadru rasplamsake su maštu i najvernijim muškarcima. Više od 100.000 lajkova prikupila je za dva dana. Izabela je na ovoj fotografiji u minijaturnom bikiniju, a zadnjicu je okrenula ka objektivu fotoaparata. Malo toga je prepustila mašti.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!   Kurir televizija