KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU ZASENILA SVE: O ovom DETALJU na njenoj ljubičastoj haljini SVI BRUJE, evo koja SIMBOLIKA se krije iza

Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Princeza Kejt Midlton, zajedno sa svojom ćerkom, princezom Šarlot, stigla je na Vimbldon, na finalni meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Iako je u javnosti nismo videli od proslave službenog rođendana Kralja Čarlsa III, publika je definitivno nije zaboravila pa ju jepozdravila glasnim ovacijama čim je kročila na stadion.

Aaron Chown / PA Images / Profimedia 
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Pored njenog širokog osmeha, za oko je zapao i jedan posebno upečatljiv detalj koji je imala svojoj prelepoj, savršeno strukiranoj ljubičastoj haljini sa naborima na prednjem delu. Pomenuti detalj nalazi se na prednjoj strani haljine, tik ispod levog ramena, a u pitanju je zelena mašnica sa ljubičastom prugom, iza koje se krije posebno značenje. Ona simbolizuje "All England Lawn Tennis and Croquet" klub.

Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Svoj stajling, Kejt je upotpunila srebrnim prstenom za crnim kamenčićem na sredini, sa kojim je ukombinovala minđuše i narukvicu u istom stilu i nijansi.

Pažnju je privukla i njena torbica četvrtastog oblika sa zlatnom šnalom, koja se savršeno uklopila uz odabrani nakit.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani  Kurir televizija