PEŠČANA PLAŽA, ULTRA ALL INCLUSIVE, LUNA PARK: Šta više može poželeti jedna porodica za idealno letovanje

Promo

Side je antički grad na obali Sredozemnog mora. U njemu se mogu sresti tragovi čak dvanaest civilizacija, pa je istovremeno i centar istorijske baštine i turistički centar. Danas, ovaj grad koji je dobio ime po grčkoj reči za voće nar, svake godine otvara vrata novih hotela, koji pružaju besprekornu uslugu, bilo da letujete sa prijateljima ili planirate porodično letovanje sa decom.

Promo 
foto: Promo

Selectum Family Resort Side 5* nalazi se u mestu Kızılağaç na svojoj plaži, na oko 15km od centra Sidea, oko 65km od centra Antalije i oko 75km od aerodroma Antalija.

Hotel je otvoren 2003. godine, a poslednji put renoviran 2022. godine, zauzima površinu od 112.000m². Kompleks se sastoji od tri dela(glavna zgrada Comfort zone i kućice na jezeru) sa ukupno 1030 sobaZa decu tu su dečiji klub, zatvoreni i otvoreni bazen, dečija animacija, luna park.

Selectum Family Resort Side 5* ima svoju peščanu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Promo 
foto: Promo

Hotel u ponudi ima 1030 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet, ketler. Standard room su veličine oko 30m², imaju pogled na baštu ili more. Family room u glavnoj zgradi su veličine oko 38m². Ima jednu spavaću sobi sa francuskim ležajem i dva single kreveta, pogled na more ili baštu. Comfort family room je veličine oko 45m². Ima dve spavaće sobe, pogled na baštu. Lake house standard room su veličine oko 26m². Imaju pogled na baštu ili bazen. Dodatna plaćanja za usluge poput room service i korišćenje telefona.

Promo 
foto: Promo

Usluga u hotelu je UltraAll Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Eterna Mito (glavni restoran), Lake House,à la carte restorani Deep Sea (riblji specijaliteti), Pepperoni (italijanska kuhinja), Sumak i Elia Taverna, Felicita Patisserie, Cooker’s Cellar. Gostima su na raspolaganju i brojni barovi – Lobby Bar, Select Coffee Shop, Innavador 7/24 Bar, S’Club Disco, Sunset Beach Bar, Vitamin Bar, S’Aqua Pool Bar, Luna Bar, Lake Bar. Uz doplatu su à la carte restorani(besplatno jednom tokom boravka), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Promo 
foto: Promo

Gostima hotela su na raspolaganju market, butik, salon kože, nakita i srebra, kao i frizer, ali naravno, kao odvojeni troškovi van koncepta.

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena za odrasle i dva bazena za decu, zatvoreni bazeni za decu i odrasle, aqua park sa 14 tobogana, luna park dnevnu i večernju animaciju, stoni tenis, tenis, košarku, Wi-Fi internet, odbojku na plaži, boćanje, badminton.

Promo 
foto: Promo

Od usluga iz domena wellnessa, uz doplatu, moguće je uživati u čarima saune, turskog kupatila, kao i koristiti sve tretmane za negu lica i tela, masaže i sve ostalo van koncepta.

Peščane plaže vas očekuju i na drugim destinacijama iz ponude – Tunis ili Egipat . Ukoliko volite nešto drugačije doživljaje kupanja, u ponudi je i Bodrum sa ništa manje atraktivnom bojom mora i takođe, sjajnim hotelima. Za sve navedene opcije, možete uraditi online rezervaciju, a za neophodne informacije i dodatna pitanja, na raspolaganju je call centar 011 655 78 00.

Promo 
foto: Promo

Promo