MATORA OSTALA BEZ KUME! Pre "Elite" su bile bliske prijateljice, a Tamara se sada PRECRTALA ZA SVA VREMENA: Nju je okrivila za to!

Printscreen Pink

Marko Đedović otkrio je da je već otpočeo raskrinkavanje čitave mreže prijatelja Jovane Tomić Matore koji su joj, prema njenoj sumnji, sve vreme radili u glavi i znali da joj je bivša supruga Anita Stanojlović bila neverna.

U čitavu priču umešali su i Marka, te je on bio jedan od onih u koje Matora sumnja. Njih dvoje su se tokom trajanja "Elite" suočili sa Erminom Pašović, a potom i Sandrom Rešić, koja je Mateu svojevremeno krišom dovela u Đedovićev stan, čime je ostao šokiran i zatečen kada je za to saznao.

Printscreen 
foto: Printscreen

- Nisam se video ni sa kim. Pisala mi je Sandra Rešić i Matorina kuma Tamara. Sandra i ja nismo završili to dopisivanje, išao sam da vidim bebu Sanje Maletić. Pričala mi je priču koju mi je pričala i u Šiša baru, nismo do kraja. Rekao sam da ću je pozvati kada budem bio slobodan i da ćemo porazgovarati. Neke stvari ne negira ni sada, to je glavna stvar koja je mene uvek nervirala, ne interesuju me j*bačine bilo kog tipa i dokazivanje istih, već moj i njen odnos, odnosno odakle joj ideja da uradi takvu stvar. Nismo stigli do toga, nisam hteo tako brzo, jer sam išao na babine, imao sam lepše stvari kojima u ovom trenutku želim da se bavim, a ne trećerazrednim pričama ljudi koji čak nisu uspeli da nadograde priču, a kamoli odrade - priča Đedović.

Po njegovoj priči, uveliko je "pukla tikva" između Matore i njene dugogodišnje prijateljice i venčane kume Tamare Marić.

Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

- Tamara mi je rekla da ona nema veze sa tim, da izjavu nikakvu nije davala. Da sve u šta je umešana ona, da nema veze s tim, i da se nikada više u životu neće javiti Matoroj. Ona je okrivila Matoru za sve to.

Matora je tokom trajanja "Elite" najavila da će s Đedovićem obaviti razgovor po izlasku, kako bi mu postavila nekoliko pitanja koje pred kamerama nije mogla, međutim do toga još uvek nije došlo.

- Nije me pozvala, a ako bude, javiću joj se na telefon i odgovoriti na sva pitanja koja bude imala i to će biti to. Mislim da je fora samo sa tim pitanjima, da bi se skrenula pažnja, jer je pokušala da se priča o Matei Car poturi meni, a kada je dokazano da ja s tim veze nemam, onda priča o nameštaljci vezano za Anđela... A kad ni to nije imalo veze sa mnom, onda hajde neke stvari u vazduhu, koje verovatno ne postoje, nego je koristila kao izgovor u razgovoru, da ne ispadne glupa.